BAKKER BART APELDOORN STATIONSPLEIN

BAKKER BART APELDOORN STATIONSPLEIN De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 228 beoordelingen
13 dec 2019 om 14:37 Duurt wat lang voor 4 broodjes en wat dingetjes, maar heel aardige, nette bezorger en erg lekker gegeten met een groepje.
13 dec 2019 om 12:33 Vlotte bezorging en vriendelijke bezorger.
5 dec 2019 om 14:55 heerlijke broodjes, snelle bezorging.
27 nov 2019 om 13:29 Vandaag 90+ minuten gewacht. Bezorger duwde de bestelling zo in mijn handen. Hij vroeg nog wel laconiek of ik gebeld had. “Ja we zijn druk”. Voordat ik kon antwoorden was hij de hoek al om. Andere bezorger was vele malen vriendelijker. Jammer!
25 nov 2019 om 17:27 Lekkere broodjes snelle levering
21 nov 2019 om 16:22 Om 12.35 uur besteld en pas om 14.00 uur de bestelling ontvangen. Wij vinden dit onacceptabel lang voor een simpele lunch op een donderdagmiddag, waarvoor je ook nog €3.50 verzendkosten voor betaald.
15 nov 2019 om 13:52 We hebben vijf broodjes besteld met als bezorgtijd 11:45. Om 11:10 waren de broodjes er. Een uiterst vriendelijke bezorger, maar de broodjes waren veel te vroeg... Tevens was slechts één van de vijf broodjes juist belegd. Kortom, een slechte ervaring!!
4 nov 2019 om 14:37 70 min gewacht op bestelling, best lang. Bezorger is een lieve man. Kaascroissant bleek een ham kaas te zijn, erg vervelend om achter te komen met eten wanneer je vegetarisch bent (!) + extra ei toegevoegd bij het stokbroodje terwijl dat niet was besteld.
2 nov 2019 om 12:15 Toppie weer.
28 okt 2019 om 12:46 Jammer dat jullie dan weer iets anders veranderen en je ineens niet meer de standaard sausjes erbij krijgt.... nu een broodje beenham zonder saus....
25 okt 2019 om 13:44 Bekend en snel, fijn
24 okt 2019 om 14:38 Was prima, niks op aan te merken. Zal volgende keer gewoon opnieuw bestellen.