BAKKER BART APELDOORN STATIONSPLEIN

BAKKER BART APELDOORN STATIONSPLEIN De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 581 beoordelingen
16 sep 2021 om 12:44 het brood was perfect en bezorging ook MAAR !!! vind het onbegrijpelijk en bizar dat ik er bij vermeld met HOOFTLETTERS GEEN SLA OP DE BROODJES TE DOEN EN NOG KRIJG IK WEKELIJKS SLA OP HET BROOD ONBEGRIJPELIJK DIT DAAROM DIT X 1 STER
9 sep 2021 om 12:53 Helaas zat er WEER sla op het broodje
3 sep 2021 om 16:12 De bezorgtijden moet eigenlijk -30 minuten zijn. De vriendelijke bezorger stond een half uur vroeger op de stoep. Het broodje zalm was toch wat karig belegd met zalm en de dressing zat er niet op.
2 sep 2021 om 14:12 Precies zoals je het gewend bent
23 aug 2021 om 14:09 Hele lange levertijd, meer dan 90 min... Verse broodje was slap en warme broodjes waren in plastic zakje verpakt en ook zacht en slap... Slechte ervaring!
20 aug 2021 om 14:41 +/- een uur tot bezorging, uiteindelijk duurde het 1 1/2 uur.
12 aug 2021 om 14:33 Heerlijke verse broodjes met tonijn en beenham..muffin en bananenbrood. Zeer vriendelijke bezorger en goed en netjes verpakt. Tot snel bakker Bart.
12 aug 2021 om 12:26 ondanks mijn vraag GEEN sla op mijn broodje er doen zat er toch WEER sla op volgende week weer zo is geef ik het broodje mee terug
10 aug 2021 om 15:43 Helaas klopte onze bestelling niet. We moesten een broodje teruggeven daarvoor in de plaats kregen we een nieuwe maar deze klopte helaas ook niet. Geen compleet broodje gezond. Paprika’s zaten er niet op.
29 jul 2021 om 13:24 zo als altijd perfect maar !!! ...........wel in vervolg bestelling GOED lezen er was sla op het broodje gedaan wat NIET moet
27 jul 2021 om 17:17 Hele bestelling fout !!! Bij de buren afgeleverd warvan niemand vist wat eroverging pizza varen bevroren!!! Donuts chocola besteld grijg ik met suiker
22 jul 2021 om 15:54 Super heerlijk