BAKKER BART APELDOORN STATIONSPLEIN

BAKKER BART APELDOORN STATIONSPLEIN De lekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 647 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bakker Bart Apeldoorn Stationsplein. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 12:44 Was heerlijk.
21 jun 2022 om 14:37 Prima broodjes, maar 1,5 uur wachten is wel echt te gek. Dat doen we niet nog eens…
8 jun 2022 om 11:14 Mega lang op de broodjes moeten wachten.. als je pizza stuk besteld moet je die zelf nog opwarmen...
4 jun 2022 om 13:38 Meer dan 1,5uur op mn bestelling gewacht, telefoon word niet opgenomen als je er heen belt. Wel hebben ze goed naar de omschijving gekeken, en was het eten lekker. Maar wachttijd is niet de moeite waard.
27 mei 2022 om 15:23 Broodjes waren zoals altijd heerlijk, alleen wel jammer dat ik bijna 2 uur heb moeten wachten op 2 broodjes en een sapje. Vervolgens even gebeld waar de bestelling bleef en kreeg alleen maar te horen ja hij is onderweg
11 mei 2022 om 22:06 Om half 11 de bestelling geplaatst met bezorging om 12u in de lunchpauze. Helaas vet te laat. Dus minder lang kunnen genieten van de heerlijke lunch
10 mei 2022 om 13:54 Bijna 2 uur moeten wachten op 2 broodjes en 2 sapjes. 1 van de sapjes was ook vér zn datum voorbij, echt verrot gewoon. Ik zou dan ook graag willen dat er contact opgenomen wordt, aangezien dit natuurlijk ver onder de maat is.
4 mei 2022 om 13:43 Vlotte en vriendelijke bezorging! Broodje was zoals altijd lekker!
15 apr 2022 om 14:44 Eten was heerlijk en de meneer die het bezorgde was erg vriendelijk en op tijd!
2 apr 2022 om 22:08 Bezorging was iets te laat. Verder werden de broodjes afgeleverd waar in de opmerking stond. Heel erg fijn.
1 apr 2022 om 21:29 Bijna alles was naar wens. Behalve de kaascroissants, deze waren wat zwart afgebakken. De bezorger op leeftijd mag wel wat minder pessimistisch en opdringerig zijn. Zijn gedrag komt storend over.
1 apr 2022 om 13:51 Bezorger heeft bestelling bij de receptie achter gelaten zonder te bellen. Lang moeten wachten op het eten. Bleek dat er ook nog een verkeerd broodje en verkeerde salade waren geleverd, niet wat we besteld hebben. Proberen te bellen zonder gehoor.